Suzan van Gastel
Suzan van Gastel

Suzan en Enrico du Mesnil winnen in ZZ

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vorig weekend werd in Oostelbeers een concours hippique voor paarden verreden. Suzan van Gastel startte haar paarden in de klasse Z en ZZ. Met het paard Enrico du Mesnil liet ze in zowel het basisparcours als de barrage alle balken in de lepels liggen. De snelste barrage leverde de eerste prijs op.

In deze klasse startte Suzan ook haar paard Fergie. Deze deed iets langer over de barrage en verdiende de tweede prijs. In de klasse Z was Suzan succesvol met haar paard Blikvanger. Deze combinatie eindigde met een zesde prijs.
Noortje Gevers startte haar paard Fleur dit weekend zowel op zaterdag als op zondag op een
springwedstrijd in Geldrop. Op zaterdag eindigde ze na twee foutloze rondes met een
tweede prijs. Op zondag in een twee fasen parcours. Hier kreeg de combinatie na een foutloos parcours de bel en kon meteen aan het barrageparcours begonnen worden.
Ook daar bleven Noortje en Fleur twee keer foutloos en wonnen ze nogmaals een tweede prijs. Inge Heesakkers startte met haar Friese paard Cora in Equi-centrum de Peelbergen.
In de klasse M1 beoordeelde de jury haar proef met 62.3%, goed voor een tweede prijs.
Noortje Gevers en haar paard Fleur verschenen aan de start in de klasse M. Ze eindigde met een vierde prijs.
Michelle Westerdijk en haar paard Grand Romancier verschenen aan de start tijdens de Almelose ruiterdagen. Na een derde, vierde en twee maal een tweede prijs wonnen ze
de finale in de dressuur klasse Z met 69.9%.
Marwin van den Nieuwenhuizen startte zijn paarden in de springrubrieken. Marwin en zijn paard Gigi-Carmen eindigde in de finale van de klasse L met een vijfde prijs. Met zijn paard Figo eindigde ze in de klasse M met een derde prijs. Met Fuji eindigde ze in de klasse grand prix 1.30/1.35m met een derde prijs.


Inge Heesakkers