Afbeelding

Expositie Colombiaanse schilder in Mariëndael

Algemeen

Sint-Oedenrode - Andres Prado is een jonge schilder uit Bogotá Colombia, die zich in de afgelopen 3 maanden in Nederland heeft georiënteerd over mogelijkheden om zich hier verder te bekwamen. Zijn werk heeft de aandacht getrokken en dat heeft - dankzij de welwillende medewerking van Roois Kultuur Kontakt – geresulteerd in deze tentoonstelling.

Later dit jaar komt er nog een in Bogotá en binnenkort wordt een beslissing genomen over een expositie in New York. Sint-Oedenrode komt dus vooraan!

Zijn werk bestaat uit series: Women at war (vrouwen in de binnenlandse oorlog), Industrial (over de verwoestende werking van de industrie), Multiverse (de verwondering over alles wat buitenaards is) en recent Gold (vrijer en kleurrijk).

Van elke serie zijn werken tentoongesteld. Hoewel hij vanwege de geldigheid van zijn visum inmiddels weer terug is in Colombia, nodigt hij u van harte uit om zijn schilderijen in Mariëndael te komen bekijken.

De expositie loopt vanaf 25 juni tot en met 1 september 2017 in Cultureel Educatief Centrum Mariëndael, Laan van Henkenshage 2, 5492 BH Sint-Oedenrode Openingstijden: 1 juli t/m 21 juli en 28 t/m 31 augustus elke maandag t/m vrijdag 11.00 tot 18.00 uur.

Bienvenido a su exposición!