Deze winnaars stralen!
Deze winnaars stralen!

Scoren voor de Club

Algemeen

Sint-Oedenrode - De afgelopen maand hebben bijna alle jeugdleden deelgenomen aan de geldinzamelactie "Scoren voor de Club". Doel van de actie was het inzamelen van geld voor een spetterend tenniskamp en overige jeugdactiviteiten komend seizoen. Met behulp van een kraskaart hebben de jeugdleden familie, vrienden, kennissen en leden van de club gevraagd hiervoor wat te doneren. In ruil daarvoor ontvingen ze een set van acht kortingsbonnen.

Voor de hoogst scorende jeugdleden op elke trainingsdag en overall werden er leuke prijzen beschikbaar gesteld, zoals kaartjes voor De Efteling en bioscoopbonnen. Daarnaast is de "beste" teamleider in het zonnetje gezet met toegangskaarten voor het professioneel tennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen.
Op 24 juni zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet en is het totaalbedrag bekend gemaakt. Dagwinnaars Steijn de Jonge, Jesper vd Vleuten, Sito Klokgieters, Juul van Heist, Ruben Plaat en Quinten van Prooijen gingen met een prijzenpakket naar huis. Overall winnaars Nikay Bood, Jelle Verbij en Daniek Koot met opgehaalde bedragen van respectievelijk 240, 200 en 80 euro, pakten de hoofdprijzen.
Zij waren de eersten die te horen kregen dat er in totaal 1873 euro is opgehaald. Hiermee is de jeugdwerkgroep van TV De Kienehoef erg blij en wil alle kinderen van haar vereniging dan ook enorm bedanken voor de geweldige inzet. Daarnaast bedanken zij alle leden voor hun gulle bijdrage.
Het jeugdkamp vindt plaats op 8 en 9 juli onder leiding van Joery Jansen.