Ruime overwinning KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 7 mei stond voor de dames van KV Rooi, Rietvogels uit Riethoven op het programma. In de eerste helft van de buitencompetitie is hiervan verloren met 15-11, een slechte wedstrijd was daarvan de oorzaak. Met momenteel een derde plek op de ranglijst is winnen ontzettend belangrijk om bovenin mee te blijven doen. De nummer 1 en 2 staan gedeeltelijk op een eerste plaats met allebei 17 punten, hieronder staat KV Rooi met 13 punten.

KV Rooi opent de wedstrijd met een afstandsschot wat direct voor een voorsprong zorgt. Hierna bouwt KV Rooi de score steeds verder op. Rietvogels heeft geen antwoord en KV Rooi blijft gefocust verder spelen. Dit resulteert in een ruststand van 14-4, een ontzettend goed resultaat van de eerste helft. De tweede helft blijkt minder dan de eerste helft, het tempo lag lager en het hoge rendement van de eerste helft werd niet meer gehaald. Toch een ruime overwinning van 19-11.

Volgende week staat Dakos op het programma, om 12.30 in Someren. De meiden van KV Rooi willen u graag uitnodigen om zaterdagochtend 20 mei uw auto te komen laten wassen. Dit gaat gebeuren op het sportpark van KV Rooi.