Afbeelding

Tweede TC wedstrijd gereden

Sport

Sint-Oedenrode - Op zondag 23 april werd in Rijswijk de 2e TC wedstrijd van 2017 gereden. Met 550 inschrijvingen en 95 manches was het een iets minder drukke wedstrijd dan de week ervoor, maar er moest toch nog hard geknokt worden om een ronde verder te geraken.

Alex Veldt (Cruisers 45+) reed in de manches een sterke 2-3-2, hiermee plaatste hij zich voor de finale waarin hij vijfde werd. Lex Veldt (Boys 14 jaar) werd in zijn manches drie keer vijfde. Kyro van Schijndel (Boys 14 jaar) werd in de manches 3-4-3 en in de kwart finale zesde.
Bas Verhagen (Boys 14 jaar) plaatste zich met drie keer een tweede plaats in de manches voor de kwartfinale. Hierin werd hij tweede. Met een vierde plaats in de halve finale plaatste hij zich voor de finale waarin hij heel knap vijfde werd. Koen v.d. Wijst (Elite Men) reed in de manches 3-3-2, in de finale werd hij netjes vierde.

De volgende wedstrijd is een Ek ronde, deze wordt gereden in Erp op zaterdag 29 en zondag 30 april, ook hieraan zullen weer diverse Rooise BMX-ers deelnemen