KV Rooi begint goed aan veldseizoen

Sint-Oedenrode - De eerste wedstrijd op het veld stond deze week op het programma. Met een derde plaats in de Overgangsklasse is de komende weken nog alles mogelijk. De uitwedstrijd werd gespeeld tegen DSV, een ploeg waar in het najaar nog van werd verloren.

De wedstrijd werd scherp ingegaan, met in het achterhoofd dat DSV een fysieke ploeg kan zijn. Het eerste doelpunt viel aan de kant van KV Rooi, maar daar kwam al snel een doelpunt van DSV tegenover te staan. De meiden van KV Rooi maakten hun kansen af, waardoor uitgelopen werd tot 1-5. In de hele eerste helft heeft KV Rooi laten zien dat het de betere ploeg is. Met een 3-11 tussenstand werd dan ook de rust ingegaan. Na rust lieten de doelpunten van KV Rooi even op zich wachten. Even leek het erop dat KV Rooi moeite kreeg met het spel van DSV, maar er bleef met overtuiging gespeeld worden. Er werd goed samengespeeld en mooie aanvallen werden beloond met doelpunten. Met een einduitslag van 6-18 werden de twee punten mee naar Rooi genomen. Volgende week zondag staat de thuiswedstrijd tegen Klimroos, de koploper, op het programma. Deze wordt om 13:00 uur gespeeld.