Afbeelding

Sportief wandelen met SV Fortuna'67 

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 28 Maart begint de eerste training in de zomertijd, en is het in de avond weer langer licht. Dus is het tijd om de conditie en lichamelijke fitheid op orde te brengen. Wandelen is een zeer goede manier om de gestreste ledematen te ontspannen na een drukke werkdag.

Dit kan SV Fortuna 67 voor u op een ontspannen en sociale manier verzorgen. In de maanden Maart en April besteden we hier extra aandacht aan i.v.m. ons 50 jarig bestaan. Dit als voorbereiding op onze jubileum wandeltocht voor iedereen op 21 Mei en de avond 4 daagse in Juni. Sportief wandelen is duidelijk anders dan een 'stukje wandelen'. Sportief wandelen betekent stevig doorwandelen, met een tempo rond de vijf of zes kilometer per uur. De gevarieerde training staat onder begeleiding van gediplomeerde trainers. De training begint met een warming-up om de spieren los te maken. Daarna oefenen we intensief met verschillende wandelvormen zoals: stevig doorwandelen en oefeningen met tempowisselingen. Na een dik uur volgt tenslotte de cooling down (om spierpijn te voorkomen). Tijdens de training worden waar nodig technische aanwijzingen gegeven. Wij leren iedereen de enige echte Sportief wandelpas aan. Door deze verantwoorde opbouw is de kans op blessures minimaal. Op dinsdag 28 maart en donderdagavond 30 maart kunt u aansluiten bij een beginners of een gevorderde groep.

Breng gerust u vriend-vriendin of kennis mee. 4 weken gratis mee trainen om de sfeer te proeven. Verzamelen om 18.50 op de dinsdag en donderdag avond bij het verenigingsgebouw aan de zwembadweg 62 te ST Oedenrode. Voor Informatie kunt u contact opnemen met George Zoontjens (0413-476748) en via de website :www.Fortuna67.nl