Afbeelding

Klavertje Vier Nijnsel: De rolverdeling

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 17, 18, 22, 24 en 25 maart staat Toneelvereniging Klavertje Vier Nijnsel op de planken van De Beckart Nijnsel met het kluchtige blijspel "De Nonnen Van Navarone". Kaarten zijn te koop bij Bakkerij van den Eertwegh in Nijnsel en Pari Bodyfashion in Sint-Oedenrode, telefonisch via 06-53367625 of via www.klavertjeviernijnsel.nl.


De afgelopen weken voelde DeMooiRooiKrant de spelers aan de tand over hun personages. Deze week sluiten Willem van de Sande en Betsy Verhagen de rij:

Willem van de Sande
Hallo iedereen, ik speel dit jaar voor de derde keer mee met toneelvereniging Klavertje Vier Nijnsel. Het eerste jaar als George de Butler, vorig jaar als Philip de uitgever en deze keer mag ik de rol vertolken van Rutger; een simpel typ dat op retraite is in klooster 'Huize Navarone'. Hij heeft daar een geheime ontmoeting met de vrouw van zijn beste vriend. Wat hij niet weet is dat de desbetreffende vriend ook in het klooster verblijft. Dit leidt tot een mix van paniek en hilariteit! Kom allen kijken op 17, 18, 22, 24 of 25 maart.

Betsy Verhagen
Dit jaar speel ik meneer Notiesch, een mannelijke rol met een vrouwelijke touch. Als notulist van de Eerwaarde is het mijn taak om alles goed te notuleren wat zich in het klooster afspeelt. Ik ben maar een saaie 'Piet', maar ook saaie Pieten kunnen soms heel verrassend uit de hoek komen. Noteer onze speeldata in uw agenda en bezoek één van onze voorstellingen bij De Beckart!


Afbeelding