Olland vanuit de lucht
Olland vanuit de lucht

Ollandse schrijft aangrijpende gedichtenbundel

Algemeen

Olland - Een Bundel Verdriet is de titel van het boekje met gedichten over rouw en verlies, geschreven door Marja van de Laar uit Olland. In de gedichten staat afscheid nemen en de emoties en gedachten die daarmee gepaard gaan centraal; pijn om het gemis van je partner, vader, moeder, broer, zus, een vriend of vriendin, je kind....

Uit eigen ervaring maar vooral geïnspireerd door de openhartigheid en het vertrouwen van mensen om haar heen, weet Marja dat de dood bij het leven hoort, maar ook dat rouw hartverscheurend veel pijn kan doen en dat de tijd niet altijd alle wonden heelt. Moest u afscheid nemen van mensen die u dierbaar waren of kent u iemand die dit heeft meegemaakt? Deze gedichten kunnen steun geven doordat de beschreven gevoelens puur en herkenbaar zijn. Ook kunnen de gedichten een inspiratie zijn voor een afscheidsdienst of bij het schrijven van een persoonlijke condoleance.

Een paar reacties die Marja kreeg: "Heel mooi, ik werd geraakt door de eenvoud en de puurheid." "Heel herkenbaar, tot tranen toe geroerd." De bundel is verkrijgbaar via 't Paperas.

Afbeelding