Afbeelding

Informatieavond patiowoningen 'Rooise Gaard'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 12 oktober a.s. zullen vanaf 19.00 uur de ontwikkelaars van VOF Sluitappel en de bij het plan betrokken makelaars een korte presentatie geven over de nieuwe ontwikkeling in de nieuwbouwwijk De Rooise Gaard. De informatieavond wordt gehouden in 'De Gouden Leeuw' te Sint-Oedenrode. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen.

Het nieuwe plan met ca. 17 éénlaagse woningen is een invulling aan de Thorbeckestraat. De kavels hebben de achtertuin/patio gelegen op het zuiden en grenzen aan de woningen aan de Sluitappel.

Eerder dit jaar hebben gemeente en VOF Sluitappel afspraken gemaakt over de invulling van deze locatie. De gemeente was erg kien op het behoud van kwaliteit van de woningen die op deze locatie zullen verrijzen en gaf nadrukkelijke eisen mee voor de uitstraling en hoogte van de woningen. Het gerenommeerdere architectenbureau Visser en Bouwman uit 's-Hertogenbosch zal deze kwaliteit bewaken.
Op de informatieavond zijn de eerste beelden en de plattegronden van de patiowoningen te zien. De geïnteresseerden kunnen hun reacties en wensen die avond kenbaar maken. Op basis van de aangedragen wensen en ideeën zal het plan op korte termijn verder worden ontwikkeld en hierna in verkoop worden gebracht. Op basis van de eerste reacties kan geconcludeerd worden dat er momenteel veel vraag is naar levensloopbestendig wonen binnen Sint-Oedenrode. Deze toenemende vraag sluit overigens aan bij landelijke ontwikkelingen. Binnen het plan zullen een 17 tal woningen worden gebouwd die op veel onderdelen geheel naar wens van de koper kunnen worden ontwikkeld / ingericht. Zo zullen deze energiezuinige woningen allemaal over o.a. twee slaapkamers, een patiotuin die op het zuiden is georiënteerd en een eigen oprit beschikken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de informatieavond op 12 oktober vanaf 19.00 uur bij De Gouden Leeuw aan de Markt in Sint-Oedenrode.