De fietsbrug over de Bobbenagelseweg.
De fietsbrug over de Bobbenagelseweg.

Eerste fietsroute in app Natuurlijk! Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Aan de mobiele app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is de allereerste fietsroute toegevoegd. De komende maanden zullen er nog meerdere routes volgen. Het gaat dan om zowel wandel- als fietsroutes. Vooral voor toeristen, maar ook voor de Rooienaar zijn de routes interessant, want ze brengen je naar plaatsen waar je misschien nog nooit bent geweest.

De app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode werd in april van dit jaar gelanceerd. Het downloaden van de app liep al vanaf de start op rolletjes. Inmiddels is het aantal van 1500 downloads gepasseerd. De meesten van hen zullen al eens gekeken hebben onder de rubriek 'Recreatieve routes'. Daaronder stonden eerst alleen wandelroutes, maar daar is nu een fietsroute bijgevoegd. Het gaat om de Bobbenagel Route. Een prachtige fietsroute door en rondom Boskant.
Deze route staat binnenkort ook in het gloednieuwe informatiepaneel op het Ritaplein in Boskant wat maandag 26 september officieel in gebruik wordt genomen. Uiteraard komen daar meer routes op te staan en om elkaar te versterken komen deze routes dus ook in de app. Behalve de routes uit Boskant komen er nog veel meer wandel- en fietsroutes uit Sint-Oedenrode in te staan. Op dit moment wordt er ook gewerkt aan het plaatsen van een kunstroute in de app.