Afbeelding

Lions stappen over naar Serviceclub Sint-Oedenrode  

Algemeen

Sint-Oedenrode - In Sint-Oedenrode gaat een nieuwe club, onder de naam 'Serviceclub Sint-Oedenrode' van start. De doelen van de nieuwe Serviceclub zijn: goede doelen ondersteunen, met name doelen die een relatie met Rooi hebben. De serviceclub is vol energie en springlevend.

De serviceclub bestaat uit 26 leden. Met Herman Sips als president, en de leden Erik van Aarle, Peter Jansen, Karl Diedericks en Peter Maas is er een nieuw bestuur gevormd. De 26 leden en het nieuwe bestuur hebben er zin in. De serviceclub Sint-Oedenrode zal diverse activiteiten ontplooien om gelden die nodig zijn voor de goede doelen te verzamelen. Met de installatie van het nieuwe bestuur, in de afgelopen week, staat niets de club meer in de weg om volop aan de gang te gaan in Sint-Oedenrode.

De  Serviceclub Sint-Oedenrode zal nog veel van zich laten horen, zij het met een ander etiket dan voorheen. In deze serviceclub nemen namelijk 26 voormalige 'Lions' van de Lionsclub zitting.

De  Lionsclub Sint-Oedenrode onderging een grote verandering, waar veel leden niet meer achter konden staan. Dat is ook de reden dat het overgrote deel van deze club heeft besloten een nieuwe club te starten: de serviceclub Sint-Oedenrode. Van de 30 leden besloten 26 leden een overstap te maken. Voor de goede orde: de Lionsclub is dus niet opgeheven; er zijn 4 leden als Lion overgebleven.