Afbeelding

Hell's Highway Run van start over paar dagen

Algemeen

17 juni aanstaande gaan we van start, wij hebben er zin in! Op vrijdagochtend zijn er zo'n 1000 scholieren op het parcours. En op vrijdagmiddag verricht burgemeester Eugster, samen met twee wethouders om 14.00 uur de officiële openingshandeling van het evenement. De zaterdag en de zondag zijn voor de individuele sporters en voor families. Samen met zo'n 50 vrijwilligers per dag zorgt de organisatie ervoor dat het evenement op rolletjes verloopt.

Meierijstad - Nog maar een paar dagen, en dan is het echt zover! De eerste editie van de Hell's Highway Run. Maanden van voorbereiding zitten er bijna op. Onze bouwers legden afgelopen week de laatste hand aan alle obstakels. Voor de laatste keer vergaderde de organisatie met elkaar. Afgelopen dinsdag was de laatste dag waarop de deelnemers konden inschrijven. Al met al zette de organisatie van Hell's Highway Run afgelopen week de laatste puntjes op de i. Nu gaat het echte werk beginnen!

Het start- en finishterrein bevindt zich op Camping Het Goeie Leven. De eigenaren van Camping Het Goeie Leven verzorgen het foodplein op het terrein. Zo benaderden zij Mario en Luigi, twee jonge startende ondernemers. Zij bakken heerlijke, ovenverse pizza's met daarin originele Italiaanse producten. Ook kan men op het foodplein terecht voor een soepje van Het Goeie Leven. Uiteraard is er op het evenemententerrein ook de mogelijkheid om samen een drankje te drinken na de Run. Toeschouwers zijn van harte welkom bij de Hell's Highway Run! Aanmoedigen van de deelnemers is mogelijk langs het hele parcours. Op het evenemententerrein is een groot scherm aanwezig waar je live de deelnemers op het parcours kan volgen. Ook aan de kleintjes is gedacht! Voor hen is een springkussen op het terrein aanwezig. Jij bent er toch ook bij? Graag tot ziens bij de Hell's Highway Run op 17, 18 en 19 juni in Eerde!