Afbeelding

Hell's Highway Run onthult het parcours

Algemeen

Meierijstad - Over vier weken is het zover, de eerste editie van Hell's Highway Run! Ook zo nieuwsgierig welke obstakels je moet overwinnen? De organisatie van Hell's Highway Run licht alvast een tipje van de sluier op en onthult deze week een aantal obstakels.

Klauteren en klimmen
In het totaal bevat het parcours 25 obstakels. Een aantal van deze worden gebouwd door een gerenommeerde steigerbouwer. Hou je van klauteren door klimnetten en hangen aan monkeybars, dan zijn dit jouw favoriete obstakels! Maar Hell's Highway Run bevat nog meer spektakel. Wat te denken van klimmuren waar je overheen moet. Of stapels autobanden die jij moet trotseren. Containers vol met modder, lopen over balken en kruipen door vaten. Hell's Highway Run heeft het allemaal!

Is er een weg terug?
Het parcours bevat twee doolhoven. Het eerste doolhof wat je tegenkomt is overdekt en opgebouwd uit pallets. Twintig meter kruipend door dit doolhof, jouw uithoudingsvermogen wordt getest, dat is zeker! Het tweede doolhof bestaat uit bouwhekken, baan jij jezelf een weg naar de uitgang?

Sportief naar de top
Hell's Highway Run vindt plaats op de Vlagheide, dus natuurlijk mag de voormalige vuilstort niet ontbreken in het parcours! Rennend naar de top om vervolgens tijgerend en glijdend naar beneden te gaan.

Over de bodem
Ben je ooit voorbij Den Ouden gekomen? Dan is het je vast en zeker wel eens opgevallen dat dit bedrijf omringt is met bedrijfswallen. Dat zijn nu precies de wallen waar de deelnemers overheen moeten! Den Ouden Groep zet haar terrein open tijdens de run en verzorgt zelfs een aantal obstakels op haar eigen terrein. Bodemverbeteringen, bodembedekkers, bodemsanering, dat is waar het bij Den Ouden om draait. De deelnemers van Hell's Highway Run gaan tot aan de bodem.

Finish!
Moe maar voldaan de finish bereikt?! De Mega Mud Slide is echt het allerlaatste obstakel. Daarna is het tijd om de overwinning te vieren samen met je vrienden, familie of collega's. Camping 't Goeie Leven biedt de deelnemers volop gelegenheid voor een hapje en drankje na de run. Maar ook als toeschouwer ben je van harte welkom op het evenemententerrein van 't Goeie Leven. We zien je graag op 17, 18 en 19 juni!