Afbeelding

Hell's Highway Run steunt hospice

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen maandag brachten Harold van Veghel en Natascha Kleyn namens de organisatie van Hell's Highway Run een bezoek aan de hospice Dommelrode. Het financieel ondersteunen van de hospice is één van de goede doelen van de Hell's Highway Run welke op 17, 18 en 19 juni plaatsvindt op de Vlagheide in Eerde.

Maatschappelijke initiatieven
"Naast het feit dat we alle bewoners uit Meierijstad proberen te verbinden door dit sportieve evenement, zijn we ook steeds op zoek naar maatschappelijke initiatieven die we kunnen ondersteunen" vertelt Harold. Zo kwamen we in contact met Arent van Dijk uit Sint Oedenrode. Van Dijk was meteen enthousiast over dit sportieve evenement. "Ik verleen graag m'n medewerking aan events met een maatschappelijk tintje" aldus Arent.

Het financieel steunen van het hospice is slechts een gedeelte van de goede doelen van Hell's Highway. Zo heeft Bijzonder Rooi zich onlangs ook bij de organisatie gemeld. "Hell's Highway Run is er voor iedereen. Wij vinden het dan ook fantastisch dat wij de cliënten van Bijzonder Rooi de kans kunnen bieden om gratis deel te nemen aan onze run" aldus een tevreden Natascha. "Op dit moment ligt er ook nog een aanvraag van Stichting Mijn Held. Ook deze gaan we serieus bekijken in de hoop dat we ook minder bedeelde kinderen de kans kunnen geven deel te nemen aan de Run".

Hoe steun je Dommelrode?
Wanneer je besluit deel te nemen dan kan dat als groep, als bedrijf, als familie maar ook als individu. Als deelnemer ben je niet alleen lekker sportief bezig, maar steun je met je inschrijving ook het hospice Dommelrode in Sint-Oedenrode. Ga naar de website www.hellshighwayrun.nl. Bij "inschrijven individueel" of bij "inschrijven bedrijventeam/scholenteam" vul je de gegevens in. Wanneer je alles ingevuld hebt, vul dan bij kortingscode HOSHHR2016 in. Daarmee weet de organisatie dat een deel van het inschrijfgeld bestemd is voor het hospice.