Afbeelding

Nieuw op Koningsdag: "Oranje Brunch Concert"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Koningsdag nadert weer met rasse schreden. Woensdag 27 april is het weer zover, dan vieren we hier in ons mooie Sint-Oedenrode de 49e verjaardag van onze Koning Willem Alexander.

De Oranjevereniging probeert elk jaar weer om voor de gehele Rooise gemeenschap een mooie dag te organiseren. Zo ook dit jaar. De stichting heeft naast alle traditionele activiteiten weer twee nieuwe activiteiten bedacht die zeker de moeite waard zijn om aan deel te nemen.
Voor de jeugd is er een wedstrijdje met mooie prijzen. "Maak je eigen kroon": Maak voor Koningsdag een kroon voor jezelf (de kroon moet jou passen) en doe mee aan de wedstrijd. Op Koningsdag kom je jouw zelfgemaakte kroon laten zien bij de kraam van de Oranjevereniging. Een jury zal dan bepalen of jouw kroon in de prijzen valt. Aan het eind van Koningsdag vindt de prijsuitreiking plaats en worden de mooiste kronen geshowd. De prijzen die jullie kunnen winnen liegen er niet om; 1e prijs speelgoedbon t.w.v. € 50,00 - 2e prijs speelgoed bon t.w.v.€ 25,00 en de 3e prijs speelgoed bon t.w.v. € 12,50.
Dan is er in zorgcentrum Odendael voor iedereen die het maar wil, i.s.m. de Ollandse Dorpskapel, zorgcentrum Odendael en de Oranjevereniging, een Oranje Brunch Concert. Vanaf 11.00 uur kunt u dan deelnemen aan een heerlijke, overvloedige Koninklijke brunch. Voor €7,00 kunt al bij deze brunch aanwezig zijn. Leden met een Rooise pas betalen slechts €6,50. Tijdens deze brunch zal de Ollandse Dorpskapel er voor zorgen dat u in de muzikale stemming komt. U moet zich voor die brunch aanmelden en dat kan op Odendael in zaal de Ontmoeting. Daar liggen inschrijfstrookjes klaar en die kunt u daar dan meteen bij een van de medewerksters inleveren en betalen. U bent van harte welkom. Binnenkort zal in deze krant het complete programma van Koningsdag 2016 bekendgemaakt worden. U kunt dan heel gemakkelijk zien wat er allemaal te doen is op die dag, waar het te doen is en hoe laat het allemaal begint. De Oranjevereniging verheugt zich er op om ook u te mogen begroeten.