Afbeelding

De Boodschappenbus gaat van start

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zou u ook zo graag nog eens zelf de boodschappen willen doen, maar heeft u daar nu geen mogelijkheden voor? Dan is de Boodschappenbus wellicht iets voor u!

De Boodschappenbus is een nieuw project van Welzijn De Meierij en Brabantzorg Odendael, waarbij u thuis opgehaald wordt om boodschappen te doen met een kleine groep mensen. Na het boodschappen doen is er bij de supermarkt gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. U wordt ook weer thuis gebracht.
De Boodschappenbus zal gaan rijden op maandag 11 april. U wordt rond 10.00 uur thuis opgehaald en rond 12.00 uur bent u weer thuis. We gaan boodschappen doen bij de Albert Heijn, Markt 18 in Sint-Oedenrode. Wees er snel bij, want er kan maar een beperkt aantal mensen mee met de bus! De kosten voor deze dienst bedragen € 2,00. Dit dient u contant en gepast te betalen bij het instappen in de bus.

Lijkt het u leuk om mee te gaan? Meldt u dan aan! Aanmelden kan tot en met maandag 4 april. Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u bellen naar Welzijn De Meierij, telefoonnummer: 073-5441400.