Deze mensen heten u zondag van harte welkom
Deze mensen heten u zondag van harte welkom

Open Dag De Loop'r

Algemeen

Olland - Aanstaande zondag zet de Loop'r haar deuren open voor publiek. Inmiddels zijn de vaste gebruikers vertrouwd geraakt met het gebouw en hebben ook diverse bedrijven zich in deze mooie accommodatie gevestigd. Tijd om de deuren open te zetten en te laten zien wat men in huis heeft.

Vanaf de opening zijn het gemeenschapshuis, basisschool de Sprongh en Topfysiotherapie Olland al in het gebouw gevestigd. De afgelopen jaren zijn hier Dagopvang de Verbinding, D'aandacht en Marga4you als vaste gebruikers bijgekomen. Daarnaast beschikt het gebouw over enkele multifunctionele ruimtes die zowel wekelijks als incidenteel door diverse verenigingen worden gebruikt. Diverse muziek- sport en andere verenigingen hebben hun thuisbasis bij de Loop'r.

Al deze bedrijven en verenigingen presenteren zich zondag tijdens de open dag. Het beloofd een leuke dag te worden voor jong en oud. Met muzikale optredens, proeflessen, sportieve en creatieve activiteiten. Velen zullen versteld staan voor welke faciliteiten men in Olland terecht kan. Ook zal op deze dag de activiteitenkalender voor het najaar en de winter worden gepresenteerd en start de voorverkoop voor de tonproatersavonden 'Wannûh klets' op 11 en 12 december. Niet alleen Ollandse mensen en verenigingen, maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en daarbuiten zijn welkom in de Loop'r.