Barry Knapen stal de show vorig jaar.
Barry Knapen stal de show vorig jaar.

Topprogramma voor 28e Rooise Klompenklets

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na de wederom geweldige reacties op de 27e klompenklets van 2014 is de "Kletscommissie" van k.v. de Narrekap vol goede moed begonnen om ook voor de 28e editie een topprogramma neer te zetten met de allerbeste tonpraoters. Dat is gelukt!

In het weekend van 27, 28 en 29 november zal in 'Grand café & Zalencentrum De Beurs', het jaarlijkse spektakel van k.v. de Narrekap weer los barsten. Dit evenement behoort al jaren tot de top van tonpraatevenementen en is een echte traditie binnen het carnaval in Papgat. Zoals gezegd is ook dit jaar de commissie er weer in geslaagd een spectaculair programma samen te stellen. De 28e editie zal zoals gebruikelijk een combinatie worden van "oude" bekenden en debutanten op het Rooise podium. De debutanten van dit jaar zijn Wichard de Benis, Boy Jansen en Jorlan Manders. Zij zijn zeker niet de minsten en verdienen zeker een plaats in dit programma. Het programma wordt gecompleteerd door bekende namen als: Kitty Goverde, Frans Bevers, Rob Scheepers (uit Sterksel) en Andy Marcelissen. Gegarandeerd weer een avondje schateren in de Beurs. De aanvang is om 20.00 uur (zaal open 19.00 uur). De Narrekapel van k.v. de Narrekap zal natuurlijk weer zorg dragen voor de muzikale omlijsting. De voorverkoop zal plaatsvinden bij Grand café de Beurs op zaterdag 3 oktober, aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Op zondag 29 november is er een middagprogramma, aanvangstijd 15.00 uur (zaal open om 14.00) uur. De Beurs organiseert een smakelijke brunch voorafgaand aan de Klompenklets, totale kosten €22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch vanaf 12.00 uur. Natuurlijk zijn de kaarten ook los te koop (€ 12,50) voor het programma. Na 3 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Grand café & Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te St. Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren NIET toegestaan, (de Beurs zal zorgen voor alternatieven).