Vrijwilligers aan het werk
Vrijwilligers aan het werk

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Hulp voor theorie-examen
Een jonge vrouw in Schijndel begeleiden met het leren van het theorie-verkeersexamen. (14472)

Websitebeheer
Het beheren van de website voor woonservice Centrum in Schijndel, zoals het plaatsen en eventueel redigeren van aangeleverde stukken (nieuws en agenda-items) (14453)

Interieurverzorging van de Martinuskerk
In Sint-Oedenrode wordt gevraagd naar mensen die willen helpen bij het schoonmaken van de kerk. U wordt ingedeeld in bestaande groepen. Er wordt 2 uur gewerkt en per groep wordt uitgemaakt wanneer. Het gaat dan over een paar keer per jaar, naargelang er groepen zijn. (14237)

Oefenen met scootmobiel
Een mevrouw in Schijndel heeft sinds kort een scootmobiel. Ze kan er al aardig mee overweg. Voor de zekerheid wil ze graag wat oefenen met iemand erbij. Gaat u een paar keer met haar op pad?

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).