Inmiddels is het plein prachtig opgeknapt.
Inmiddels is het plein prachtig opgeknapt.

Boskant viert opening Ritaplein met broodmaaltijd

Algemeen

Boskant - Er ligt een prachtig gerenoveerd plein in Boskant, het Ritaplein. Dat plein is bedoeld voor evenementen en om samen te komen. Onder het thema 'Samen eten' willen de drie organiserende buurtverenigingen een feestelijk tintje geven aan de opening op zondag 21 juni.

Vrijwilligers serveren van 11.00 tot 13.00 uur een broodmaaltijd aan grote en kleine inwoners uit Boskant. Uiteraard zijn ook een delegatie van de gemeente en betrokken partijen welkom. Voor een complete broodmaaltijd inclusief koffie, thee en een fruitsapje vraagt de organisatie een bijdrage van vijf euro per persoon. Kinderen vanaf 3 tot 12 jaar betalen 2,50. Kaartjes voor deelname aan deze gezamenlijke maaltijd liggen bij De Dorpswinkel. Bij een feest hoort muziek. Dus heeft de organisatie de Lèpkapel uitgenodigd om een muzikaal tintje te geven aan deze bijeenkomst. Bovendien maken de kinderen van de Boskantse school prachtige versieringen zodat het plein een fraaie uitstraling krijgt.

Als het regent gaat het samenzijn gewoon door. Dan opent het kerkbestuur de deuren van de Ritakerk en wordt de broodmaaltijd geserveerd in de kerk. Voor informatie: Martje van den Elzen tel: 06-12339850 of j.elzen59@upcmail. Werkgroep 'Samen eten'