Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Bezoekgroep sociale alarmering
In Sint-Oedenrode zoekt versterking. Welzijn De Meierij heeft een eigen bezoekgroep voor de gebruikers van sociale alarmering. Eén tot tweemaal per jaar komt een vrijwilliger bij de gebruiker thuis voor een gezellig bezoek, maar ook om tegelijkertijd te kijken of de alarmering nog voldoet aan de wensen, om de gegevens te controleren en voor het beantwoorden van eventuele vragen. U kunt hierbij zelf aangeven hoeveel mensen u wenst te bezoeken en wanneer u dat wilt doen. (vacature 11985)

Koken op de Eekelhof
Voorbereiden, koken, serveren en meegenieten van een warme maaltijd met en voor bewoners van woonvorm De Eekelhof in Schijndel. (vacature 14086)

Helpen bij 1Ander Festival
Diverse werkzaamheden, waaronder het opbouwen en het meemaken van een gezellige middag. Het is ook een leuke werkervaring voor jongeren. Het festival is op 5-6-7 juni 2015. (vacature 14085)

Beheerder kledingdepot
Verantwoordelijk voor de kledinginzameling voor Dorcas in de regio Schijndel/Sint Oedenrode. Aangeboden kleding aannemen, de gever bedanken en zorgen voor de opslag (tenminste 4 m2 opslagruimte nodig). Het regelmatig van ingezamelde kleding wordt door andere vrijwilligers verzorgd. (vacature 14082).

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).