Ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor een kraam.
Ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor een kraam.

Ollend krijgt eigen braderie: 't Ollends Mertje

Algemeen

In het allerlaatste weekend van mei is het weer feest in Olland. Dan staat traditiegetrouw Ollend Dreijt Dur op de agenda. Dit jaar gooit de organisatie het over een andere boeg. Het heeft goed door dat het hedendaags publiek graag verrast wordt. Daarom komt het met een eigen braderie: 't Ollends Mertje. Voor lokale en regionale ondernemers een prima manier om zich te presenteren.

Op en rondom d'n Tip wordt de braderie gehouden op de zondag van het meerdaagse evenement Ollend Dreijt Dur. Reeds hebben zich diverse professionele marktkooplui aangemeld, om allerlei verschillende producten aan te bieden aan het publiek. Inmiddels hebben zich ook al diverse ondernemingen uit de omgeving toegezegd aanwezig te zullen zijn. Maar er is nog steeds plek! Dus bent u ondernemer uit Sint-Oedenrode en omstreken? Wilt u zich op een professionele wijze promoten? Geef u dan op bij de organisatie van Ollend Dreijt Dur en krijg een mooi plaatsje op 't Ollends Mertje.

Naast de kramen zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Zo is de scouting dit jaar weer aanwezig, kan er gegamed worden, geschminkt, staat er een luchtkussen, een bungeetrampoline en zal er driftig geknutseld worden. In en rondom de grote tent is er de gehele dag muziek van diverse muziekgezelschappen en artiesten.

Ondernemers die interesse hebben in een marktkraam kunnen zich aanmelden via de website: www.ollenddreijtdur.nl. Daar vind je onder de knop 'programma zondag' een link naar het inschrijfformulier. Vragen? info@ollenddreijtdur.nl