Brabants kampioen!
Brabants kampioen! Foto:

Zusjes Brabants kampioen

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend mochten Yinthe en Milou Hoving van start op de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel. Yinthe mocht zaterdag met haar pony LvS-Abby van start in de C-80. In een sterk deelnemersveld van zestien ruiters waren er maar liefst tien foutloos. Dat werd een spannende strijd, maar Yinthe en Abby waren scherp en reden met hun korte bochten de allersnelste tijd en foutloos!

Milou en Tiësto kwamen aan start in de B-50. Ze moest al vrij vroeg rijden in een groot en sterk deelnemersveld van maar liefst 23 ruiters. Milou kreeg een 9, 8.5 en een 8. Het bleef dus heel lang spannend. Milou had uiteindelijk de allerhoogste stijlpunten en haalde daarmee de overwinning dik binnen! Beide meiden met hun 9 en 8 jaar oud op de hoogste trede van het podium! Een mooie strik, sjerp en de titel Brabants Kampioen rijker.

Afgelopen zondag is ook Imke van Voorst met Modena gestart op de Brabantse Kampioenschappen. Ze reed 2 foutloze rondes in de klasse C-70, wat haar een dertiende plaats opleverde van de in totaal 24 ruiters.
Dit was tevens haar laatste wedstrijd met Modena. Ze gaat nu verder op Kay, de zoon van Modena.

En nog een kampioen.