Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Laatste Open Rooise Crossloop

Sport

Sint-Oedenrode - Op zondag 18 februari gaat alweer de laatste wedstrijd van de Open Rooise Crosslopen in park de Kienehoef, aan de Zwembadweg in Sint-Oedenrode van start.

Deze competitie, georganiseerd door SV Fortuna`67, staat open voor zowel leden als niet-leden van Fortuna`67. Deze competitie is al jarenlang populair bij jeugd en volwassenen en deze populariteit is nog steeds groeiende, getuige de deelname in het afgelopen jaar. Ook voor de volwassenen is de keuze in afstand afgestemd op verschillende niveaus en capaciteit en er is daarom geen reden om niet mee te doen. De prijsuitreiking voor de winnaars in de verschillende klassementen is nabij start en finish.

Voor de jeugd is dat direct na de start van de volwassenen om 11.00 u, na het opmaken van het eindklassement. De prijsuitreiking voor de volwassenen is direct na afloop van hun wedstrijd, na het opmaken van het eindklassement. Start voor de junioren is om 10.30 uur, de pupillen starten vanaf 10.45 uur. De volwassenen, geboren in 2004 of eerder, starten om 11.00 uur, over een afstand van 4.725 m of 7.875 m. Inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden of via www.fortuna67.nl. Het parkoers is gelijk aan dat van vorig jaar. Pinnen is mogelijk. De inschrijflocatie is dezelfde als vorig jaar en vindt plaats in het clubgebouw van Fortuna ’67 aan de Zwembadweg 62.  Daar is ook kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Start en finish zijn op ± 150 m afstand.. Parkeren op de centrale grote parkeerplaats, fietsen kunnen worden gestald bij het clubgebouw. Meer informatie en inschrijven op www.fortuna67.nl