Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Doe mee aan de Nijnselse Dorpsquiz

Sport

Nijnsel - Onze bekende, lokale en inmiddels zeer erkende, gerenommeerde en originele quizvragenbedenker Bas Verbakel is bereid gevonden om een boeiende en meer dan uitdagende Nènzelse Dorpsquiz in elkaar te schuiven. En dat wordt van oudsher smullen. Bas trekt altijd alles uit de kast om de meest ludieke hersenkrakers te bedenken. En met succes zoals wij hem inmiddels kennen. Een mooi evenement in het kader van vv Nijnsel-75 jaar jong, Wè Anders. Dit spektakel vindt plaats op vrijdagavond 23 februari.

Om 18.00 uur vindt de aftrap plaats en om middernacht gaat de boel op slot. En natuurlijk ga je dat in teamverband doen, net als in Coronatijd. Ook nu heb je vanzelfsprekend huisarrest maar er is geen avondklok ingesteld. Beregezellig en samen knarsetandend onder het genot van een bescheiden drankje de (juiste) antwoorden bij elkaar vegen totdat je ze allemaal (goed) hebt. Niks zo fijn en eervol om in een team te zitten met De Slimste Mensen.
Op vrijdagavond 22 maart worden dan de winnaars bekendgemaakt en daarna kun je je baan opzeggen. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per team en de winnaars mogen het inschrijfgeld later onder de Nijnselse verenigingen verdelen. De prijzen zijn belastingvrij. En bedenk ook vast een mooie, originele teamnaam waarmee je de andere deelnemers al op achterstand zet.
Inschrijven en afrekenen kan tot uiterlijk 20 februari en dat doe je heel eenvoudig via de ticketshop op www.75vannijnsel.nl.