Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Blijft Nijnsel aan de winnende hand?

Sport

Nijnsel - Afgelopen zondag 4 februari was een gedenkwaardige dag voor Nijnsel Heren 1 want toen werd in deze competitie de eerste overwinning binnengesleept tegen Braakhuizen. En het hield voor de afwisseling eens de nul. Dat had ook allemaal in september al gekund maar om diverse redenen kwam het er maar niet van.

De competitie is qua wedstrijden nu precies halverwege. Braakhuizen hebben we nu twee keer gehad en komende zondag komt het Eindhovense Gestel op bezoek, een inhaalwedstrijd nog uit de eerste ronde.
De tegenstander staat er goed op, een fraaie tweede plek. Het team hield langere tijd gelijke tred met de ongenaakbare koploper SBC maar inmiddels is er wel een gaatje geslagen tussen de nummers 1 en 2. De Eindhovenaren draaien de laatste tijd wat moeizamer. Zij willen natuurlijk wel blijven aanhaken en de tweede plek kan uiteindelijk ook nacompetitie opleveren. En er zijn nog genoeg punten te verdienen.
Nijnsel hoopt de goede lijn voort te zetten en wie weet smaakt de laatste overwinning naar meer, waarschijnlijk wel. We gaan het komende zondag allemaal zien op sportpark Den Eimert.
Vanaf 09.00 uur wordt er vanaf het sportpark al gestart met het Wandelspektakel ‘Hil Roi Lûpt Wèrrum’. Kortom, wil je na de inspannende carnavalsdagen weer wat sportief bezig zijn in de helende buitenlucht, dan kun je zondag de hele dag in Nijnsel en omgeving je hart ophalen. En dat laatste is je er dankbaar voor.