De clubkampioenschappen vonden weer plaats
De clubkampioenschappen vonden weer plaats

Clubkampioenschappen Rooise badmintonclub

Sport

Sint-Oedenrode - De Rooise badmintonclub heeft na vier jaar (door corona was dit niet mogelijk) de clubkampioenschappen weer opgepakt. Dit leverde weer heel mooie en spannende wedstrijden op. 

Poule A heren: Voor de derde en vierde plek hadden Tonny Verberk en Frank van Damme zich geplaatst. Deze wedstrijd werd gewonnen door Tonny met 21-17 / 21-18. Tonny heeft jarenlang gebadmintond in de landelijke competitie bij Badminton Nederland en dat kwam hem nu zeker goed van pas. Clubkampioen bij de heren is: Mark Kersten. Mark moest de titel verdedigen en speelde dit jaar tegen zijn teamgenoot, Bob Heijmans, Mark won deze partij met 21-15 / 21-12. Winnaar in Poule B heren is Jeroen Leenders. Zijn tegenstander was Wil Krijnen. Uitslag: 21-17 / 21-9. Clubkampioen bij de dames is: Kitty van der Zanden-Albers. Wederom speelden Kitty en Marijke Veldkamp de finale tegen elkaar. Kitty won deze in een tweesetter met 21-16 / 21-16.

Mocht u interesse hebben om te komen badmintonnen dan kan dat op de woensdagavond, vrijdagmorgen en vrijdagavond. De jeugd speelt op woensdag van 18.30uur tot 20.00uur. Kijk op de website voor meer informatie.