Wie heeft deze zwerfkei gevonden?
Wie heeft deze zwerfkei gevonden? Foto:

Braveau schildert zwerfkeien om te verrassen

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode –Bij lunchroom Braveau weten ze inmiddels wel hoe ze zich bezig kunnen houden ten tijden van een sluiting. Eerst door een verbouwing en daarna door – wederom – een lockdown. De laatste weken zijn de jongens en meiden die er werken bezig geweest met het beschilderen van stenen. Niet om ze zelf te bewaren, maar om andere mensen van te laten genieten. Heb jij er al eentje gezien tijdens het wandelen?

Gelukkig wordt dinsdagavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de horeca weer open mag. Dat betekent voor Braveau dat er eindelijk weer lunch gedraaid kan worden. Hoewel er de laatste weken druk geknutseld werd, vinden de medewerkers een lunch verzorgen toch het leukste. “Ik vind het leuk om mensen te helpen”, vertelt Pien terwijl ze een steen beschildert. Verrassen vindt ze ook leuk, net als haar collega’s en daarom hebben ze zwerfkeien gemaakt voor wandelend Rooi. Er zijn er al meerdere verspreid. “De kans is groot dat ze van ons zijn, als mensen ze vinden”, lacht Jelle.

Heb je zo’n mooi geschilderde zwerfkei gevonden? Dan hopen ze bij Braveau dat je hem weer op een andere plek neerlegt, zodat iemand anders blij verrast wordt. Of je komt even langs bij de lunchroom om te vertellen wat je van de steen vindt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding