Rian, Niek en René.
Rian, Niek en René.

Tour de Niek, de toertocht waar je blij van wordt

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Meierijstad - Binnenkort wordt een toertocht gereden waar je blij van wordt. Ladies Circle de Leijgraaf heeft op 27 juni een bijzondere actie gepland.

Rian en René van stichting Niek en Co dromen ervan om met hun kleinschalige logeerhuis in Eerde kinderen met een meervoudige beperking, die extra zorg nodig hebben een veilige en warme plek te bieden in vakanties en weekenden. Naast goede medische zorg en professionele persoonlijke begeleiding vinden Rian en René het heel belangrijk dat kinderen in hun logeerhuis ook kunnen genieten van mooie momenten. Rustig bewegen, spelen, interactie en leren ontdekken zijn daarom belangrijke activiteiten van het logeerhuis. Een veilig aangepast en ingerichte buitenspeelruimte en een binnen een rustgevende snoezelruimte staan daarom hoog op hun wensenlijst.

Tijd voor de Ladies Circle om in actie te komen!
Door het organiseren van een te gekke toertocht voor zowel auto als motor willen zij geld inzamelen voor Stichting Niek en Co om deze droom in vervulling te laten gaan. De toertocht start bij Van de Beeten Grondverzet te Veghel en eindigt na een leuke tour door ons prachtige Brabant en niet te vergeten het logeerhuis waar we het allemaal voor doen, bij de ideeënfabriek in Uden.

Er zijn slechts 200 tickets te bemachtigen, dus wil jij verzekerd zijn van jouw deelname aan deze tocht bestel dan je tickets snel via de website https://lc41.ladiescircle.nl/shop/ Kosten per persoon bedragen € 30,- inclusief koffie met wat lekkers, lunch, goodiebag, een prachtige route en het allerbelangrijkste; een onvergetelijke ervaring. Uiteraard is deze route ook uitermate geschikt als gezinsuitje. Voor kinderen tot 12 jaar wordt een bijdrage van € 5,00 gerekend.
De route is met elke auto of motor te rijden en geheel coronaproof.