Een warm welkom.
Een warm welkom. Foto: Jos van Nunen

Open Dag Creatief Rooi startschot voor meer

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Ze zijn al verschillende keren vanwege Corona doorgeschoven, maar nu lijkt het er toch echt op dat in juni de workshops, gespreksgroepen en andere groepsactiviteiten in het Ontmoetingscentrum Creatief Rooi door kunnen gaan. Afgelopen zondag werd een Open Dag gehouden en dat werd dan ook stiekem het startschot voor meer. 

Dat betekent dat je je vanaf heden kunt opgeven bij de begeleiders van de verschillende activiteiten. Op de website van Creatief Rooi www.creatiefrooi.org vind je uitgebreide informatie over de activiteiten die worden aangeboden, de tijden, de kosten en waar je je kunt opgeven. Wacht niet te lang met aanmelden want er is veel animo na die verplichte rust en thuisblijfplicht door Corona. Bovendien werkt Creatief Rooi met kleine groepjes, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk wordt er nog rekening gehouden met Corona en blijven de richtlijnen van de overheid van toepassing. 1,5 meter afstand, mondkapje op bij beweging en regelmatig handen wassen. Daar waren ze bij de Open Dag ook heel kien op. Een handjevol bezoekers kwamen een kijkje nemen. Uit nieuwsgierigheid, maar vooral ook uit behoefte voor contacten.

Een greep uit de mogelijkheden
Wat gaat er de komende tijd gebeuren? Een greep uit de mogelijkheden: Kunstenares Chris van Poppel leert je hoe je tafelbladen, dienbladen of onderzetters kunt op pimpen door middel van Epoxy. Een bijzondere techniek met een schitterend resultaat. Beeldhouwster Ans van Bakel geeft al jaren workshops, waarin zij je leert hoe je van een ruw stukje steen een mooi sieraad kunt maken. In juni geeft zij 2 workshops in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi. Ben je geïnteresseerd in gezondheid, dan is de workshop “Mijn positieve gezondheid” van Theo Scholten interessant. Aan de hand van een vragenlijst bespreek je in een kleine groep wat voor jou belangrijk is. Toch liever met je handen bezig? Geef dan eens oude stenen vazen een nieuwe, kunstzinnige uitstraling. Gerrie Lauwen geeft deze workshop en dat betekent dat je gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis gaat. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om een ochtend of middag op een leuke manier in te vullen.

Zin om mee te doen? Geef je dan snel op bij de begeleider of begeleidster van de activiteit die je kiest. Ga naar www.creatiefrooi.org. Onder groepsactiviteiten vind je informatie over de activiteiten en bij wie je je kunt aanmelden. 

Afbeelding