Rob (l) pakt een mand vol boodschappen aan van zijn compagnon Lars.
Rob (l) pakt een mand vol boodschappen aan van zijn compagnon Lars. Foto: Jeroen van de Sande

Help Elkaar Een Handje na Rooi ook in Son

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode – Het platform Help Elkaar Een Handje is door het Rooise bedrijf Digitale Bazen tijdens de eerste golf van de coronacrisis opgezet in Sint-Oedenrode. De ondernemers Rob van Diessen en Lars der Kinderen wilden graag lokale ondernemers en consumenten aan elkaar koppelen.

‘Veel bedrijven in de regio moeten hun klanten in deze crisistijd op een andere manier zien te bereiken. Of het nu gaat om verse producten, kleding of een heerlijke maaltijd. Het ene bedrijf levert producten aan huis, terwijl de andere ophaalmomenten organiseert. Er is in vele dorpen genoeg vernuftigheid te bespeuren, maar het ontbreekt aan één handig overzicht’, zo staat op de website omschreven. “Corona slaat weer harder toe, daar hebben we met z’n allen mee te dealen. Wij hebben nu het online platform Help Elkaar Een Handje ook uitgebreid naar Son & Breugel. “Hoe meer mensen we kunnen voorzien van de juiste informatie tijdens deze moeilijke tijd hoe beter”, aldus Rob.

Zo hopen ze ook daar mensen te helpen door te informeren rondom informatie over ondernemers en lokale initiatieven. Neem eens een kijkje op www.helpelkaareenhandje.nl. Heb jij je destijds al aangemeld en is er iets gewijzigd in de informatie? Laat het dan weten via hallo@digitalebazen.nl. Uiteraard kun je jouw bedrijf of initiatief ook aanmelden via de website.