De dames die werkzaam zijn binnen de Borgmolen.
De dames die werkzaam zijn binnen de Borgmolen. Foto:

De Borgmolen zoekt jou!

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ben jij die enthousiaste en ondernemende hulpverlener met systemische blik, die als zelfstandige tóch graag binnen een team wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Borgmolen wil haar team uitbreiden en gaat graag met je in gesprek. Mail ons je cv, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

De Borgmolen - Philippusstraat 1b - Sint-Oedenrode - www.deborgmolen.nl - contact@deborgmolen.nl

Wat is De Borgmolen?
Bij De Borgmolen zijn we thuis in persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je je zorgen maakt over jezelf of je kind, het even niet zo lekker loopt, je behoefte hebt aan iemand die oplossingsgericht met je mee kijkt, kun je bij ons terecht. Onze aandacht gaat uit naar kinderen, jongeren en gezinnen. We behandelen, begeleiden, diagnosticeren, coachen en trainen mensen in het vergroten van hun geluk en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw hulpvraag staat centraal. Samen kijken we naar wat er nodig is. Uit ervaring weten wij dat het soms mogelijk is dat je hulpvraag niet op zichzelf staat. Wij hebben meerdere praktijken in huis die korte lijntjes hebben met elkaar. Dat is het grote voordeel van De Borgmolen: we hebben veel vakgebieden onder één dak. 

Je bent welkom!