Afbeelding

Al 14 jaar jouw specialist op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en mediation

Zakelijk

Best - “Afgelopen zaterdag bestond ons kantoor 14 jaar. Aan jubilea worden traditioneel allerlei benamingen gegeven (goud, zilver koper etc.). Zo wordt bij 14 jaar het materiaal “lood” genoemd. Dat doet mij denken aan de vele klanten die bij ons met lood in de schoenen binnenlopen om hun echtscheiding te regelen of uit het lood geslagen zijn door een aangekondigd ontslag.”

“Excuus, ik sta vandaag niet helemaal in mijn kracht”, zei laatst een cliënte. Wij zien vaak niet anders, want een advocaat bezoek je bijna nooit voor de lol. Wij treffen mensen in de slechtste en meest stressvolle periode in hun leven. Waar heb je dan behoefte aan? Wij denken aan duidelijkheid, geruststelling, betrokkenheid en iemand die ook kijkt naar de gevolgen van beslissingen op de lange termijn. 

Één van de belangrijkste redenen waarom wij gebruik maken van reviews is om mensen een kijkje te geven in onze dienstverlening. Hoe ervaren anderen ons? Zijn we inderdaad zo betrokken en deskundig als we zeggen? Maken we ons motto “Legal made simple” echt waar? Met iedere beoordeling krijgen we een beter inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden, welke aspecten er echt toe doen, wat de werkelijke behoeften, verwachtingen of ergernissen zijn en waar onze sterke en minder sterke punten liggen.

“We zijn trots op wat we samen bereikt hebben en op hetgeen wij (hebben) kunnen betekenen voor onze klanten.”

We zijn trots op wat we samen bereikt hebben en op hetgeen wij (hebben) kunnen betekenen voor onze klanten. Bij ons is het geen lood om oud ijzer. We menen het verschil te kunnen maken. Lees de reviews van onze klanten op onze website of ervaar het zelf door langs te komen voor een gratis kennismaking.

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators
Te Best en Sint-Oedenrode
T: 0499-379 111
I: www.kehrens-snoeks.nl