Afbeelding
Foto: Igor Roelofsen

Samen met ondernemers ga ik op zoek naar kansen en bedreigingen.

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Iedere maand komt een startende ondernemer aan het woord in DeMooiRooiKrant. Het komt voort uit een samenwerking met Startersnetwerk Meierijstad, sinds kort StartUp Meierijstad genaamd. Dit keer spreken we met Marielle Koenen. 

Ik ben Marielle Koenen, als kind opgegroeid in een ondernemersgezin in Veghel. Sinds 20 jaar woon ik in Rooi, op het moment samen met mijn 3 pubers. Als geen ander weet ik, dat het soms moeilijk is om als ondernemer alle ballen in de lucht te houden. Nadat ik het familiebedrijf overgenomen had, wilde ik regelmatig dingen veranderen, maar hoe pak je dat dan aan? 

Ondernemers helpen om ambities waar te maken en ervoor te zorgen dat ze met meer rust, plezier en rendement kunnen ondernemen. Een helpende sparringpartner met extra kennis, die je laat zien wat de mogelijkheden zijn en je concreet vooruit helpt, is de reden waarom ik met HKB Meierijstad begonnen ben. 

Samen met ondernemers ga ik op zoek naar kansen en bedreigingen. De analyse die we samen maken levert geen dik pak papier op, maar een strategisch stappenplan in posterformat. Hiermee wordt een basis gelegd voor een bouwplan. Door het juiste gereedschap aan te reiken, kunnen ondernemers in hun kracht gaan staan en met zichtbaar resultaat bouwen aan hun bedrijf. 

Mijn ervaring als ondernemer en het aansturen van verandertrajecten binnen grote bedrijven, wordt aangevuld door de franchise organisatie HKB. Daarnaast heb ik me met een master bedrijfskunde, gespecialiseerd in verandermanagement, strategie en leiderschap. 

Ik heb me als starter meteen in het begin aangemeld bij StartUp Meierijstad. Hier heb ik een fijne werkplek en kan ik sparren met mede startende ondernemers. Om een extra bijdrage te kunnen leveren aan een gezond ondernemersklimaat, ben ik vrijwilliger geworden bij Startup. Dus ben jij starter of wil je starten? Schrijf je dan in op het spreekuur praktische handvatten om te ondernemen van StartUp. 

Vind je het leuk om een keer te sparren over de toekomst van je bedrijf? Neem dan contact met me op!

Marielle Koenen
HKB Meierijstad
m.koenen@hkb-advies.nl
06-51825742