Monique Vermeulen.
Monique Vermeulen. Foto: Marc Bolsius

Starter aan het woord: Move woningadvies & verhuizing

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Iedere maand in DeMooiRooiKrant: Starter aan het woord. Dit keer spreekt Monique Vermeulen over haar bedrijf. 

Blijf niet te in je te grote woning wonen totdat het te laat is en je geen keuze meer hebt. Veel van mijn klanten zijn 65 jaar of ouder en wonen vaak meer dan 25 jaar in hun woning. Ze willen wel verhuizen naar een meer passende woning gericht op de toekomst zonder trappen, minder tuin en onderhoud. Ze zien alleen enorm op tegen de rompslomp, stress en het emotionele proces. Vaak zijn ze minder flexibel dan vroeger en willen hun kinderen en/of familie niet belasten. Er is veel veranderd in de jaren. Ook wordt verwacht alles digitaal op te zoeken en te regelen. Dit is voor veel 65-plussers vaak te lastig.

Ik kom je graag helpen bij het maken van een nieuwe eerste stap, ook als je een huurwoning hebt. Juist al op het moment dat je alleen nog maar denkt aan verhuizen. Niemand heeft er achteraf ooit spijt van gehad.

Hallo, ik ben Monique Vermeulen en woon in Sint-Oedenrode samen met mijn vriend en onze 2 dochters. Ik werk nu ruim 2 jaar als zelfstandig ondernemer. Tot 3 jaar geleden werkte ik als makelaar, maar het werd steeds zakelijker en het voelde niet meer goed genoeg. Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik naast een snelle verkoop ook kon helpen met alles rondom hun verhuizing. 

Ik help je met alle stappen: een passende woning zoeken, opruimen & overbodige spullen een nieuw leven geven, waarde bepalen woning, schilderen & klussen, verkopen, inpakken, verhuizen, de verhuisadministratie en alles wat er nog meer bij komt kijken. Ik regel het allemaal of alleen dat stukje waar jij behoefte aan hebt, op jouw tempo.

Startersnetwerk Meierijstad heeft mij geholpen met het volgen van diverse workshops, het delen van kennis en contact te leggen met andere (startende) ondernemers, zelfs tijdens Corona. Je krijgt meer naamsbekendheid en leert ook leuke nieuwe mensen kennen.

Denk jij er stiekem over na om te verhuizen of ken je iemand die hierbij hulp nodig heeft? Vergeet vooral niet: Herinneringen bewaar je in je hart en niet op zolder!

Move woningadvies & verhuizing
www.move-woningadvies.nl
monique@move-woningadvies.nl
06-15827978