Bob Hoefsloot.
Bob Hoefsloot. Foto: Jos van Nunen

Bob Hoefsloot: “We hebben goede connecties met vakbroeders”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Hoe onderneemt Sint-Oedenrode? Dat ondervinden we in een maandelijkse rubriek waarin vier ondernemers worden geïnterviewd. Ze vertellen over het eigen bedrijf en de eigen branche. Dit keer is Bob Hoefsloot aan het woord van MultiClick. De Rooienaar is helemaal thuis in zijn sector.

Waar staat jullie bedrijf voor?
“Ons bedrijf staat voor het maken van drukwerk, signing van panden, wagens en showrooms en beursstands bouwen voor bedrijven regionaal en nationaal, van klein naar groot. Op het gebied van ontwerp tot realisatie tegen een voorspelbare kwaliteit. De relatie met onze klanten staat centraal en het ontzorgen van bedrijven op het gebied van communicatie uitingen. We bedienen de bedrijven rechtstreeks, echter maken we ook veel voor reclamebureaus en andere drukkerijen. Qua producten portfolio kun je denken aan huisstijldrukwerk, direct mail, point of sale materiaal, magazines, boeken, etiketten tot en met fulfilment.”

Wat zijn de grootste ontwikkelingen in jullie branche?
“Op het gebied van drukwerk kunnen we op de meest moderne machines kleine oplages drukken, eventueel geheel gepersonaliseerd, dus vanaf oplage 1. Dit geeft de klant de mogelijkheid heel professioneel te communiceren zonder dat ze grote oplages moeten laten maken. We merken wel dat drukwerk weer aan een come back bezig is. Vooral in deze tijden willen ondernemers hun klanten of personeel regelmatig bijvoorbeeld een leuke attentie te sturen, om in contact te blijven.”

Hoe blijven jullie up-to-date?
“We volgen continu de ontwikkelingen in de grafische industrie, hebben goede connecties met de Nederlandse vakbroeders. Tevens krijgen we nieuwe vragen van klanten die we dan in producten door ontwikkelen.”

Wil je verder nog wat kwijt?
“Vanuit onze locatie op Ekkersrijt in Son, vlakbij de Ikea, hebben we een goede uitvalsbasis voor onze opslag en productie, en zijn we goed bereikbaar. Voor Meierijstad betekent dat we voor alle bedrijven binnen 10 minuten op de stoep kunnen staan. Met onze dagelijkse eigen bezorgdienst bedienen we vele klanten in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Ondanks de corona pandemie, waardoor er bijvoorbeeld geen beursstands gebouwd worden, kunnen we gelukkig zeggen dat we de toekomst zonnig tegemoet zien.”