Lizet Rovers - Van den Akker.
Lizet Rovers - Van den Akker. Foto: Caroline van der Linden

Tienjarig bestaan schoonheidssalon Eindeloos

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op de middelbare school koos Lizet Rovers van den Akker voor een stage in een schoonheidssalon, want op jonge leeftijd wist ze al precies wat ze wilde worden. Dat zag ook het bedrijf waar ze stage liep, want ze mocht direct blijven. Ze wilde mensen mooi maken en zelfvertrouwen geven. Zelfstandig en zelfverzekerd als ze was, startte ze tien jaar geleden haar eigen schoonheidssalon aan de Borchmolendijk. Ze sprong in het diepe, om van niks, een mooie onderneming te maken. 

Door: Caroline van der Linden

Lizet is in haar werk zeer allround en wil honderd procent vakwerk leveren. Niet alleen in schoonheidsverzorging, maar ook als pedicure heeft ze zich geschoold. Als iemand komt voor een schoonheidsbehandeling en erachter komt dat ze ook pedicure is, dan laten velen ook graag een keer hun voeten doen en andersom.

Gedurende de afgelopen tien jaar groeide haar onderneming uit tot een succesvolle zaak en wist ze menig klant aan zich te binden. Door hard te werken, te investeren in haarzelf, verschillende specialisaties te doen en te durven groeien, heeft ze een mooie grote vaste klantenkring opgebouwd. Haar schoonheidssalon heeft dan ook veel te bieden: van gezichtsbehandelingen, een verzorgende pedicure, bruidsmake-up tot producten met een goede zonnefactor. Voor diverse behandelingen kunnen klanten terecht, of het nu om ontspannen, huidverzorging of huidverbetering gaat.

Veel klanten die naar Lizet gaan, komen omdat ze een probleem hebben, bijvoorbeeld voor een ingroeiende nagel, maar ook voor schoonheidsproblemen, zoals rimpels, pigmentvlekken of acne. Het past Lizet ten voeten uit, mensen te kunnen helpen, zodat ze opgelucht, ontspannen en pijnvrij de deur uit gaan. Dat is wat haar voldoening geeft. Op het gebied van voetverzorging biedt ze haar klanten een heel scenario, nagels knippen, eelt/likdoorns verwijderen en tot slot lakt ze de nagels. Ook klanten die geen problemen hebben met hun voeten, maar die het heerlijk vinden een ontspannende behandeling te krijgen, kloppen bij haar aan. Door de impact van ons drukke leven, ziet Lizet ook steeds meer mensen met gezichtsproblemen. Een beetje ontspanning kan dus af en toe geen kwaad.

Inmiddels is ze gevestigd in een mooie huiselijke ruimte bij haar woning aan de Van Rijckevorsel van Kessellaan. Belangrijk vindt ze het, dat haar klanten zich welkom en ontspannen voelen. Met een mooie entree en een aparte sfeervolle ruimte voor de behandelingen, is dat geen probleem.

Lizet heeft voor haar salon producten moeten kiezen. Hiervoor heeft ze goed gekeken welke producten haar aanspraken. Ze heeft na al die jaren dan ook een mooie productlijn waarvan ze weet wat de effecten zijn en kan haar klanten goed, vrijblijvend en eerlijk adviseren. Dat laatste staat bij haar voorop, want een eerlijk advies geeft vertrouwen, wat voor haar de basis is.

Haar vak is nooit klaar, iedere drie jaar schoolt ze zich bij voor bepaalde behandelingen en tussentijds pikt ze regelmatig wat trainingen mee. Ze probeert nieuwe technieken, apparatuur, behandelingen en producten uit, om haar klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Sinds kort is haar schoonheidssalon weer open. Hoewel ze het lastig vond om in de drukste maanden voor haar trouwe klanten haar deuren te sluiten, is direct een afspraak plannen nu ook niet mogelijk. Haar agenda is vol, dus moeten mensen langer wachten dan ze gewend zijn. Dat is niet wat ze wil, maar Lizet is weer blij met wat ze nu kan.

Over hoe ze haar toekomst ziet, is deze bezige bij heel duidelijk. Ze wil dit vak nog graag zo lang mogelijk blijven beoefenen, om mensen van top tot teen te kunnen blijven helpen, om goed voor hun huid te zorgen.

In verband met het tienjarig bestaan van de zaak, heeft Lizet mooie acties opgezet, volg haar facebookpagina voor diverse leuke winacties, want wie jarig is trakteert. Voor al haar vaste klanten staat er een mooi cadeau klaar en wilt u meer informatie over haar aanbod of wilt u contact opnemen met haar, dan kunt u kijken op www.schoonheidssaloneindeloos, een mailtje sturen naar info@schoonheidssaloneindeloos.nl of bellen met 0413-474234 en ook via WhatsApp is ze bereikbaar.