Pieter de Kort
Pieter de Kort Foto:

Starter aan het woord: Pr8ontwikkeling

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – In DeMooiRooiKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Dit keer wil Pieter de Kort van Pr8ontwikkeling zich voorstellen.

Ik ben Pieter de Kort, woonachtig in Rooi met mijn vrouw en 2 kinderen en eigenaar van Pr8ontwikkeling. Ik heb een voorliefde voor positieve energie en om samen te ontwikkelen. In mijn laatste baan mocht ik zelfsturende teams binnen de vastgoed opzetten. Het viel me op dat ik erg goed kon samenwerken met de ondernemers. Ondernemers zijn vaak creatief, nemen hun verantwoordelijkheid, proberen zich te blijven ontwikkelen én gunnen het anderen. Toen het bedrijf waar ik werkte helaas met de nodige negatieve energie uit elkaar ging, heb ik in 2018 de sprong gemaakt om zelf ondernemer te worden. Super spannend en ik ben nog iedere dag aan het leren.

Door verbinding aan te gaan probeer ik op zoek te gaan naar de menselijke maat binnen het vastgoed. Het gaat namelijk niet alleen om de stenen, maar ook om de mensen die er gebruik van maken. We moeten daarvoor verder kijken dan de woning en het is mijn overtuiging dat we hiervoor moeten samenwerken! Mijn visie is hierbij om door samenwerkingen, creativiteit en klantdenken een alternatieve workflow te creëren die het mogelijk maakt ons vakgebied te verduurzamen en de mens centraal te stellen.

Daarom heb ik me dus gespecialiseerd in teams en klantdenken. En help ik, voornamelijk, risicodragende bouwende ontwikkelaars meer flow te brengen in hun woningbouwontwikkelingen. Met de hoop dat onze klanten en hun klanten iedere dag energie krijgen van de nieuwe ontwikkelingen! Als “vrijwillig professional” binnen de gemeente Meierijstad kijk ik regelmatig mee met ondernemers en grondeigenaren om te kijken of we door middel van woningbouw meer kwaliteit kunnen toevoegen aan de omgeving. Doordat er geen verplichtingen zijn probeer ik hierbij te sturen op kwaliteit en een integrale ontwikkeling waar de gemeente wat aan heeft.

Startersnetwerk Meierijstad geeft me de kans om iets over mijn onderneming te zeggen. Dit netwerk geeft veel energie aan startende ondernemers en het biedt hun de kans om vooruit te komen en andere ondernemers te ontmoeten. Zelf heb ik meerdere goede en leuke contacten opgedaan en het is goed om te zien dat veel ondernemers het elkaar gunnen om vooruit te komen. 

Pieter de Kort
www.pr8ontwikkeling.nl
info@pr8ontwikkeling.nl
Eversestraat 11 5491 SR Sint-Oedenrode