Afbeelding

Steun de horeca met Black Monday

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode / Nederland – Afgelopen week hebben de lokale en regionale Koninklijke Horeca Nederland zich goed laten horen. Daarmee lijken ze politiek Den Haag wakker geschud te hebben, want als het goed is, is er een hulppakket in de maak. Een meer dan broodnodig hulppakket. De hoofdorganisatie van KHN, overkoepelend voor heel Nederland, doet er nog een schepje bovenop. Het komt met Black Monday.

Op de website van KHN staat de volgende oproep. Teken ook de petitie en steun de horeca!!

Met lede ogen hebben we de BlackFriday drukte de afgelopen tijd moeten aanzien. Volle winkels, drukke straten, veel omzet. En in de horeca blijft het donker… Nu zijn wij aan de beurt! 

Wij roepen daarom maandag 7 december uit tot #BlackMonday; Final sale in de horeca. OP=OP. Want ons potje is leeg en de reserves zijn op. De berichtgeving over aanvullende financiële steun is mooi, maar niet concreet genoeg! Daarom vragen wij om MEER STEUN en SNEL OPEN! Daar hebben wij jou bij nodig! 

Jij kunt #BlackMonday ondersteunen door hier uiting aan te geven in jouw onderneming! Teken de online petitie, hang onze posters voor het raam /op een uithangbord, plaats borden of spandoeken, gebruik afzetlint, graffiti, plak de ramen af; laat zien dat het ‘final sale’ is in de horeca! Jij doet toch ook mee? #Samensterker. Lees hier alles over deze actie https://bezoek.khn.nl/37w7OlV