Ingrid van Rijen
Ingrid van Rijen

Starters laten van zich horen: Plien’s Foodclub

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – DeMooiRooiKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Startersnetwerk Meierijstad. Maandelijks komen starters (uit Sint-Oedenrode) aan het woord in DeMooiRooiKrant en op mooirooi.nl. In de deze aflevering: Ingrid van Rijen van Plien’s Foodclub. Zij doet hieronder haar verhaal.

Ken jij de marketingtrucjes van fabrikanten? Vind je dat gezond en gevarieerd eten ingewikkeld is? Te duur? En niet kidsproof? Dan wil ik jou het tegendeel bewijzen!

Ik ben Ingrid van Rijen, oprichter van de Plien’s foodclub. Met deze club laat ik jou zien dat gezond eten met méér groente, minder vlees én minder verspilling helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Als moeder van 2 kinderen, voedingscoach en iemand die gewoon enorm van gezond en lekker eten houd, wil ik graag zoveel mogelijk gezinnen helpen. Ik vind het super leuk om terug te horen van mensen dat ze geholpen zijn met mijn tips en recepten. Vaak zijn het dingen die voor mij heel vanzelfsprekend zijn, maar blijkbaar niet voor iedereen… Zo help ik veel gezinnen in kleine stapjes naar een gezondere basis waar ze hun hele leven plezier van hebben. Het Startersnetwerk helpt mij om andere bedrijven te leren kennen. Als ondernemer is het fijn om af en toe eens te overleggen met anderen. Zo leren we van elkaar en helpen elkaar verder.

Ik help mijn klanten met vragen zoals deze: Hoe lees je een etiket? Welke noten kun je beter niet te vaak eten? Waar let je op bij het kiezen van een soort muesli? Hoeveel zout mag er in vleeswaren zitten? Allemaal dingen die ik voor jou heb uitgezocht. Makkelijker kan het niet.  Je gezond en fit voelen en een goede basis voor onze kinderen leggen, dat willen we toch allemaal? Zeker in deze tijden. Gezonder kiezen. Het begint allemaal in de supermarkt. In mijn online supermarkt safari’s neem ik je mee langs de schappen in de supermarkt. Ik laat je productvoorbeelden zien, geef je spiekbriefjes én makkelijke, kidsproof recepten.

Nieuwsgierig? Je bestelt je kaartje heel simpel via www.pliensfoodclub.nl/supermarktsafari

Met de code MOOIROOI krijg je nu 5 euro korting.