Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2e1bfd
Foto:

Winkel Puur Brabant Nijnsel geopend

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Wethouder Jan Goijaarts, die in Meierijstad over economische zaken gaat, heeft vrijdagmorgen de nieuwe winkel van Puur Brabant in Nijnsel geopend. De winkel in Nijnsel is een vervolg op de succesvolle formule die eigenaar Benny Verhagen samen met zijn vrouw Marieke en Doreen van de Berkmortel zes jaar geleden heel bescheiden startte op de boerderij van de familie Van de Berkmortel.

Alleen maar producten uit de eigen regio. Dat is het aanbod dat Benny en Marieke Verhagen in hun winkel Puur Brabant aan de Lieshoutseweg in Nijnsel verkopen. "Alle verse producten zoals vlees, brood en zuivel kopen we rechtstreeks bij de producent ingekocht. Daarmee kunnen wij de kwaliteit van de levensmiddelen garanderen", vertelt Benny Verhagen. Naast verse producten verkoopt Puur Brabant ook diepvriesproducten van Van Rijsingen. Ook deze producten zijn van regionale oorsprong.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!