Logo mooirooi.nl
Bennie Gevers is de grootste persoon op de foto.  | Fotonummer: a88051
Bennie Gevers is de grootste persoon op de foto.
Bedrijfsnieuws

"Klanttevredenheid is het belangrijkste"

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Bennie Gevers stond jarenlang als supermarktmanager aan het hoofd van een Albert Heijn filiaal in Veldhoven. "Eerlijk gezegd ben ik meer een dorpsmens", zegt hij stellig. Daarom voelde hij zich direct thuis toen hij enkele weken geleden neerstreek in Sint-Oedenrode. De veranderingen voor het winkelend publiek zijn inmiddels positief merkbaar.

In december maakte Ger Koopman bekend dat hij na vele jaren ging stoppen als eigenaar van het Albert Heijn filiaal aan de Rooise Markt. Hij verkocht zijn zaak aan Van Doormalen Retail, een bedrijf met acht Albert Heijn winkels onder de vleugels. Sint-Oedenrode is nummer negen en tevens de kleinste. Dat wil niet zeggen dat er geen uitdagingen liggen. "Natuurlijk kunnen we met de beperkte vierkante meters die we hier hebben niet alles aanbieden wat we zouden willen, maar door slim met de meters om te gaan, halen we het beste eruit", vertelt Bennie. "Uiteindelijk is klanttevredenheid voor ons het belangrijkste. Daarom zijn we er eerst voor gaan zorgen dat de winkel meer rust uitstraalt. Een mooi voorbeeld: in plaats van vijf of zes aanbiedingen op een kop, brengen we er nu twee of drie. Die rust is veel van onze klanten opgevallen."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week

reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>