Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 40c8bf
Bedrijfsnieuws

Natuurgeneeskundig therapeut

  Zakelijk

"Mijn naam is Leonie Scheutjens en ik ben natuurgeneeskundig therapeut. Ik was op zoek naar een behandelmanier die veel meer op het individu is en niet op de grote massa. Iedereen is anders, heeft andere behoeften, andere klachten en de oorzaak van die klachten is ook niet bij iedereen hetzelfde.

Deze manier van behandelen heb ik gevonden bij de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem. Na afronding van die opleiding ben ik vol enthousiasme werkzaam in mijn praktijk!"

Voor wie?
"In principe is natuurgeneeskunde voor iedereen geschikt. Natuurgeneeskunde kan als een op zichzelf staande behandeling worden ingezet, maar kan ook een behandeling vanuit de reguliere zorg aanvullen. Vaak is er veel mogelijk. Zowel chronische als acute klachten."

Hoe te werk?
"Omdat ik mijn behandeling heel individueel wil maken, heb ik veel informatie nodig. Dit verkrijg ik bij het eerste consult dat ongeveer 1.5 tot 2 uur duurt. Tijdens het consult zullen de huidige klachten worden besproken, maar ook klachten uit het verleden. Ook maak ik tijdens dit consult foto's van de irissen, hierin is veel aanvullende informatie te vinden."

Welke therapie?
"Het hangt uiteraard van de persoon af, de klachten en de wens van de cliënt, welke therapie ik inzet. Dit verschilt per persoon, maar dat is logisch bij een individuele aanpak. Ik werk met fytotherapie (kruiden), Bach bloesems, voeding en lichaamsgerichte therapie, in de vorm van pakkingen, massages en bijv. schröpfen."

Vergoeding
"Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Zij staan voor kwaliteitsbewaking en dan vergoeden de zorgverzekeringen, mits u aanvullend verzekerd bent." "Voor meer informatie belt u 06 – 47 86 77 92 of u kunt een kijkje nemen op mijn website: www.scheutjens-natuurgeneeskunde.nl"


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!