Afbeelding

Eindactiviteit Jeugdnatuurwacht

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 23 juni wordt het druk op het Damiaancentrum aan de Schijndelseweg 46. De Jeugdnatuurwacht organiseert daar een activiteit. Dit is een unieke locatie voor de afsluiting van een mooi seizoen.

De kinderen verzamelen vanaf 9.00 uur bij de Dierenartsenpraktijk aan de Kortestraat. Om 9.15 uur fietst de hele groep naar het Damiaancentrum. Er zijn drie activiteiten: een speurtocht door de prachtige natuur, werken in de tuin en gezamenlijk een lunch klaarmaken.

De kinderen die dit schooljaar de basisschool verlaten krijgen een mooie oorkonde van de Jeugdnatuurwacht. Hierop staat een tekening van een bonte specht. Deze is getekend door de Rooise illustrator, Rianne Brugmans. De volgende kinderen worden in het zonnetje gezet: Jet Scheepers, Maegan van den Berk, Marthijs van Kemenade, Rick van de Mortel en Thom In de Weij. Na de uitreiking van de oorkondes gaan alle kinderen en vrijwilligers genieten van een heerlijke lunch, hopelijk lekker buiten!

Om 13.15 uur komt er een einde aan deze leuke ochtend en fietst de groep gezamenlijk terug naar de Kortestraat. Op zaterdag 15 september begint het nieuwe seizoen met de Open Dag in Mariëndael.