Afbeelding

Henk Geerts krijgt speldje van KBO Brabant

Verenigingen

Sint-Oedenrode – Vandaag stond er een bijzondere dag op het programma voor KBO Rooi. Allereerst was het de dag van de jaarvergadering. Maar er namen ook twee trouwe bestuursleden afscheid. Henk Geerts en Jeanne van de Ven stoppen ermee.

Henk Geerts spreekt eerder in zijn toespraak de volle zaal aan. "Ik wil jullie bedanken voor al het vertrouwen. Ik blijf wel actief binnen enkele commissies maar niet meer als bestuurslid. Wel blijf ik ook actief binnen de nieuwe Seniorenraad Meierijstad. Ik blijf de belangen van de Rooise senioren behartigen."

Voorzitter Theo Schevers gaat verder: "Ik zou vlugger klaar zijn wanneer ik zou vertellen wat Henk niet voor de KBO heeft gedaan. Acht jaar lang is Henk als secretaris heel erg betrokken geweest. Ik kan wel zeggen dat hij één van de dragende krachten was. Ook in de periodes dat hij het persoonlijk moeilijker had. Henk is een evenwichtige en betrokken persoon en dat heeft hij altijd bewezen."

Het is dus niet zo gek dat Henk niet veel later een speldje opgespeld krijgt namens KBO Brabant. Een waardering voor zijn jarenlange inzet.

Daarna volgt Theo zijn woord over Jeanne van de Ven. Ook zij gaat namelijk stoppen. "Een verenigingsmens in hart en nieren. Ook zij heeft de maximale bestuursperiode van drie jaar bereikt en is dus niet meer herkiesbaar. Jeanne is een drukbezet mens en heeft niet meer alle tijd hiervoor. Toch heeft zij zichzelf geruime tijd met veel enthousiasme en plezier ingezet voor de KBO. Zij was een goed en nuchter bestuurslid waar wij heel veel plezier van hebben gehad," aldus de voorzitter.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding