Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 588ed6
Algemeen / Sint-Oedenrode

Scouting en Jantje Beton

  Verenigingen

Sint-Oedenrode - De Jantje Beton Collecte: zinvolle vrijetijdsbesteding in eigen buurt. Van 13 t/m 25 februari wordt de jaarlijkse landelijke Jantje Beton Collecte georganiseerd.

Van de opbrengst gaat 50% rechtstreeks naar de collecterende jeugdorganisatie die het geld besteedt aan allerlei jeugdgerelateerde buitenspeelactiviteiten van de eigen club. De overige 50% gaat naar Jantje Beton die hiermee diverse projecten in het land mogelijk maakt waardoor alle kinderen vrij buiten kunnen spelen in hun eigen wijk.
Zo komt 100% van de opbrengst ten goede aan kinderen in Nederland.

Waarom gaat niet de gehele opbrengst naar Jantje Beton?
Jantje Beton vindt het belangrijk om ook verenigingen die zich inzetten voor het speelplezier van kinderen direct te ondersteunen. Zij zetten zich in voor dezelfde missie als Jantje Beton.

Geef aan de Jantje Beton collectant van Scouting Rooi!
In Sint-Oedenrode en de Rooise kerkdorpen gaat Scouting Rooi op pad met de Jantje Beton Collecte. De bevers (5 - 7 jaar), welpen (8 - 10 jaar) en scouts (11 - 14 jaar) zullen in Rooi bij u aanbellen op zaterdag 18 februari. De explorers (15 – 17 jaar) kunt u verwachten in de kerkdorpen op vrijdag 17 februari.


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>