Afbeelding

Kerngroep Zevensprong zoekt uitbreiding

Verenigingen

Sint-Oedenrode - De kerngroep van de Zevensprong is begonnen met de voorbereidingen voor de Zevensprong 2017. Hiervoor zijn zij op zoek naar uitbreiding voor de kerngroep. De kerngroep heeft de complete organisatie van de Rooise kindervakantieweek voor de kinderen uit groep 3 en 4 in handen.

Wat zoeken zij: Organisatorisch sterke personen, Enthousiaste teamspelers, Verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar
Wat vragen zij: Actieve betrokkenheid bij de voorbereiding, Begeleiding van activiteiten en vrijwilligers tijdens de week, Afspraken maken en contacten onderhouden met andere partijen, Aanwezigheid bij vergaderingen (15x) en tijdens de week (6 dagen) en je inzet voor het jaar 2017 en de jaren daarna.
Wat bieden zij: Veel gezelligheid! De kans om ervaring op te doen in het organiseren van een evenement, Ervaring opdoen in het begeleiden van jonge mensen en veel voldoening na afloop van de week.

Ben jij degene die het team de komende jaren komt versterken? Ben je ouder dan 18 jaar? Mail dan je motivatie voor 15 december naar info@zeven-sprong.nl  Voor meer informatie kun je kijken op www.zeven-sprong.nl of contact opnemen met Martin van Hastenberg tel. 06-22461100 (na 18.00 uur).

Hart voor Elkaar
De Zevensprong is op de 10e plaats geëindigd  bij de actie Hart voor Elkaar van Rabobank Hart van De Meierij. Hiermee is een mooi bedrag verdiend voor de Zevensprong 2017. De zevensprong dankt alle stemmers.