Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Oranje kijken op de Markt: De Gouden Leeuw zorgt voor een tent

Sport

Sint-Oedenrode – Het was de laatste vier wedstrijden van het Nederlands Elftal lekker druk bij De Gouden Leeuw. Vele Oranjefans schreeuwden hun helden er naar de overwinning. Dat zal komende vrijdag harder nodig zijn, want Argentinië wordt een taaie tegenstander. Hoe meer fans, hoe beter, denken ze bij De Gouden Leeuw. Daarom plaatst het komende vrijdag een grote tent voor de deur.

De vergunning is enkele weken geleden aangevraagd en inmiddels goedgekeurd door de gemeente. Een heel team gaat komende vrijdag direct na de weekmarkt aan de slag met bouwen. Foolen audio & light toont zich daarin weer een trouwe partner. Om 18.00 uur moet alles staan en dat gaat volgens eigenaar Paul van der Vleuten lukken. “We zorgen er voor dat zo’n 250 mensen binnen kunnen om samen voetbal te kijken. We gaan er een oranje feest van maken!” geeft hij aan. De tent wordt niet tegen het restaurant aan gebouwd, maar komt op en rondom het terrasvlonder te staan.

Het restaurant is die dag gewoon geopend. “Als mensen willen komen eten én de wedstrijd willen kijken, dan willen we ze vragen om te reserveren”, tipt de eigenaar. Voor de overige fans… kom snel, want vol is vol. Feest DJ Jordi zorgt voor de sfeer en ook aan verwarming en goed sanitair is gedacht.