Boskant speelde tegen VOW

Verlies voor Boskant in gelijk opgaand duel

Sint-Oedenrode - In een wedstrijd die door beide coaches na afloop als een typische 0-0 wedstrijd werd beschouwd, moest vv Boskant als bezoekende ploeg, met lege handen naar huis. In de laatste 10 minuten bekroonde Stef van Berlo zich als matchwinnaar door de bal uit een voorzet van Guus van de Crommert voorbij Boskant doelman Frank Thijssen te schieten. Daarmee kreeg de wedstrijd uiteindelijk toch nog een winnaar.

Het eerste kwart van de wedstrijd was voor VOW. In die periode kreeg de thuisclub enkele goede mogelijkheden. Door attent keeperswerk van doelman Thijssen zonder succes. Boskant wist in die periode slecht eén keer gevaarlijk te worden, maar de inzet van Aimé verdween over de lat.

In de 42e minuut was Boskanter Emiel van den Elsen dicht bij een doelpunt, maar de verdediging van de thuisclub, onder leiding van de goed keepende doelman Niek van Zutphen, wist een doelpunt te voorkomen.

De theepauze bracht nauwelijks verandering in het spelbeeld. Boskant was een aantal keren wel wat gevaarlijker aan de bal, maar zonder succes voor het doel. In de 57e minuut leek Rob van der Heijden met een snoeiharde schuiver op weg naar een doelpunt; doelman van Zutphen bleek echter niet te passeren. En de strakke voorzet van invaller Luuk de Beer, in de 79e minuut, leek rijp voor een doelpunt, maar helaas raakte Emiel de bal niet goed. In de 83e minuut viel dus de 1-0 voor de thuisclub. Natuurlijk ging Boskant nog op zoek naar de gelijkmaker, maar echte kansen konden niet worden gecreëerd!

Met twee kleine nederlagen is Boskant de competitie helaas minder succesvol gestart. Zondag aanstaande staat de uitwedstrijd tegen Woenselse Boys op het programma. Net als Boskant gestart met twee nederlagen. Het beloofd spannend te worden!